‘Ανακοίνωση έκτακτου δεύτερου διαδικτυακού σεμιναρίου «Βασικές Ψυχοκοινωνικές Δεξιότητες για τους κοινωνικούς λειτουργούς εν καιρώ πανδημίας’

frontline covid-19 & Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας

 

 

 

Σε ανταπόκριση του μεγάλου ενδιαφέροντος για το σεμινάριο «Βασικές Ψυχοκοινωνικές Δεξιότητες για τους Κοινωνικούς λειτουργούς εν καιρώ πανδημίας»   που διοργάνωσε σήμερα, 13 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως δεύτερο σεμινάριο το επόμενο Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021.

Το σεμινάριο «Βασικές Ψυχοκοινωνικές Δεξιότητες για τους Κοινωνικούς λειτουργούς εν καιρώ πανδημίας» διοργανώνεται από την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας ΒΑΒΕΛ, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ν.π.δ.δ).

Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των Κοινωνικών Λειτουργών σε βασικές ψυχοκοινωνικές δεξιότητες, για την καλύτερη διαχείριση των ψυχοπιεστικών συνεπειών της πανδημίας στην εργασία τους.

Ημέρα και Ώρα διεξαγωγής: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου / Ώρα: 10.00 – 13.00

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ μέσω της πλατφόρμας ZOOM

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_IesdJc06TnKVHVY608XdOw?fbclid=IwAR2PSUpUIMN2o5pYvci8uDr_5n7cvN3qPOAP7MKIxtDAA3CEq95XVzaWOlw

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ
Εισηγητές: Νίκος Γκιωνάκης, Ψυχολόγος, Επιστημονικός υπεύθυνος Βαβέλ
Ελένη Κοτσώνη, Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια

 

Το έργο υλοποιείται με την υποστήριξη των HumanRights360 / Foundation Open Society Institute / Open Society Foundations